top of page
​MISIUNEA NOASTRA 

Asociația Sfera Timișoarei este o organizație nonguvernamentală, non-profit, înființată în martie 2013 având ca scop dezvoltarea spiritului civic al cetățenilor, implicarea lor activa în viața comunității. Proiectele noastre au ca scop educarea și informarea cetatenilor, și organizarea de programe culturale, educationale si sociale care aduc un impact pozitiv. 

  Motto: “Fii schimbarea pe care vrei s-o vezi în lume”- Mohandas Gandhi -

      Asociația Sfera Timișoarei își propune să dezvolte spiritul civic al cetățenilor de toate varstele prin implicarea lor în cadrul programelor și evenimentelor sociale, culturale și educaționale.  De asemenea, urmărim conștientizarea și participarea lor activă în viața comunității prin voluntariat, schimb de experiență, donarea și reciclarea bunurilor. Vizitați și pagina noastră de Facebook  Sfera Timisoarei.asociatia  

Misiune și viziune

Misiunea: participarea activa a cetățenilor în viata comunității pentru soluționarea problemelor cu care se confrunta aceasta.

Viziunea: implicarea cat mai multor cetățeni în activități:  culturale, educationale, voluntariat, schimb de experienta și protecția mediului. 

Schimbarea începe de la cetățeni.

Echipa

 Mirela Olariu

 Președinte executiv 
 Project Manager  

Adina Cizmaș

Vicepreședinte 
Event Manager 

Natalia Ronkov Vutan

Trezorier 
HR Manager 
bottom of page